Kako se Plaća Putem Paypal-a 2016

 Kako se Plaća Preko Paypala – Korak po Korak

Plaćanje putem paypala je uobičajeno u svetu,ponajviše zbog bezbednosti plaćanja.To je jedan od najpopularnijih i najčešće korišćenih načina plaćanja.Ako ne posedujete paypal nalog
možete se registrovati  OVDE .Sledite naše instrukcije i imaćete otvoren nalog za 5 minuta.

Prvo Vam je potrebna email adresa koju unesete u traženo polje.Posle ispunite polja  sa imenom i prezimenom,kreirate lozinku i dobićete izbor sigurnosnih pitanja,od kojih je potrebno da izaberete jedno,kako bi ste mogli da potvrdite da je paypal nalog Vaš, u slučaju da zaboravite lozinku ili email.Potrebno je da verifikujete vašu email adresu klikom na link koji su vam poslali i to je to,imate paypal nalog.

Vrste Računa

Postoji personalni i biznis paypal račun.Ukoliko samo kupujete preko raznih websajtova,personalni račun Vam je sasvim dovoljan.Ako posedujete websajt i prodajete nešto preko interneta,potreban Vam je biznis paypal račun.Takođe iz personalnog paypal računa se lako može unaprediti u biznis paypal račun.

Kako povezati račun iz Banke

Ukoliko ne posedujete internet karticu neke banke,možete vrlo lako povezati vaš bankovni račun sa paypalom.Pređite kursorom preko profila i videćete meni,Add/edit bank account.Kliknite i pojaviće se stranica gde ćete popuniti podatke Vašeg  Računa.Na računu možete imati bilo koju vrstu valute,paypal automatski konvertuje kada nešto plaćate u traženu valutu.

Koje kartice možete koristiti na paypalu

Na paypalu možete koristiti skoro sve platne kartice,uključujući i valute iz vaše zemlje,dinare,kune,marke,eura itd..

Postupak je isti kao i za bankarski račun.Pređete kursorom iznad profile i izaberete add/edit credit card i dodate Vašu kreditnu karticu,tj popunite tražena polja i to je to.

Veoma jednostavno i sigurno,ukoliko kupujete u različitoj valuti,recimo u dolarima a imate dinare na kartici,paypal automatski konvertuje po njihovom kursu i plaćanje je istog trenutka.
Paypal naplaćuje proviziju za svaku transakciju.Paypal proviziju možete proveriti na Websajtu.

To je sve,imate Vaš paypal nalog aktiviran.

Tutorijal Kako Se Kupuje Na Našem Websajtu Tunel Jeftinoće

Izaberete Željeni proizvod i pritisnite dugme dodaj u Korpu.Kako se Plaća Preko Paypala

Proizvod je dodan,sledeći korak je da idete na opciju Pogledajte Korpu(cart) ako kupujete samo jedan proizvod.

Kako se Plaća Preko Paypala

Sledeći korak je da pritisnete opciju Checkout,

punite sva polja sa zvezdicom,to su potrebne informacije gde treba da se proizvod pošalje i kontakt telefon.

Kako se Plaća Preko Paypala

Sledeći korak je pritisnete dugme Proceed to Paypal i to će Vas dovesti na stranicu gde treba da izvršite plaćanje putem paypala.

Kako se Plaća Preko Paypala

Ovde imate 2 opcije,da se upišete u Vaš već postojeći paypal nalog ili pritisnete Create a PayPal account(kreirajte paypal nalog).

Kako se Plaća Preko Paypala

Popunite tražena polja,pritisnete Agree And Create Account ,I to je to,imate Vaš nalog.

 

 

Summary
Description
.

Komentariši