O Nama

 

Tunel Jeftinoće je online prodavnica koja obezbeđuje uvoz kvalitetne robe iz istočnih zemalja,najviše iz Kine(HongKong).Naši proizvodi dolaze od proverenih proizvođača i većinom na sve proizvode dajemo garanciju od godinu dana.U cenu je uračunata isporuka za Srbiju i okolne zemlje.Uvek biramo nabolju opciju za isporuku,vreme isporuke je 5 do 25 radnih dana.Obično to bude 10 dana ali zbog velikog obima narudžbi u svetu nekad bude i duže.Ukoliko ste naručili više proizvoda,naši dobavljači šalju svaki proizvod odvojeno kako bi se smanjili troškovi isporuke.To se radi zbog toga što je često sam proizvod jeftiniji od poštarine.Svi proizvodi se šalju istog radnog dana.Svaka narudžba se pre slanja provereva,na primer odeča da li ima neke nedostatke,električni uređaji se uključuju i ništa se ne šalje neispravno.Samo posle te provere se pakuje i šalje,nikako drukčije. Ukoliko se paket ošteti tokom putovanja,pošiljka je osigurana i potrebno je u roku od 3 dana da nam pošaljete video ili sliku kao dokaz.

Garancija na elektronske uređaje je godinu dana.Ukoliko se to ipak dogodi kvar ili dobijete neispravan uređaj,kontaktirajte nas putem sajta.

Plaćanje se vrši jedino preko Paypal naloga.I to Vam uvek preporučujemo pošto je to najsigurniji način plaćanja na Internetu.Preporučujemo da kupite stranu valutu u svojoj banci,pošto je menjački kurs koji vrši paypal veći.

 

Svaki kupac iz Srbije,Slovenije,Hrvatske,Crne gore,Bosne i Hercegovine je dužan da plati carinu i pdv shodno zakonu zemlje u kojoj živi.

Pošiljke do 50e su oslobođene carine.

Za prodaju na teritoriji Srbije odgovorno lice je.

Poslovno ime preduzetnika

Jan Kaćjak PR Trgovina Mojwebshop Gložan

PIB-109766426

Pretežna Delatnost 4791 – Trgovina na malo posredstvom pošte ili preko interneta.